2023.jan.04. 09:36

Decemberi instagram posztok #1

Megérkeztem a második adag instagram pótlással, melyeket kedvencünk már december elején osztott meg velünk. A képek nagy részén házzal kapcsolatos munkálatok láthatóak, ugyanis Ashley-ék az év utolsó heteiben beköltöztek új otthonukba, és ennek a felújításáról osztott meg velünk néhány részletet. Az előző házukról egyébként > ide < kattintva nézhettek meg képeket.

1-7. kép: A soha véget nem érő munkálatok után végre beköltöztünk és úgy néz ki, végre összeállnak a dolgok! Nagyon izgatott vagyok, hogy itt lehetek, hogy kreatívkodhatok és berendezhetem ezt a házat. Még több dolgot osztok meg a folyamatról a @frensheinteriors instagram oldalán azoknak, akik annyira szeretik ezt, mint én!

8. kép: Hogy őszinte legyek, az elmúlt pár hónapban nem aludtam túl jól és nagyon stresszes voltam emiatt a ház projekt miatt. Az agyam egész éjszaka pörgött és folyamatosan azon kattogott, hogy mi mindent kell még tennem. Ez nagyon sokat kivett belőlem, nem is fókuszáltam annyira a meditációra és a rituáléimra. Szóval ez az a kép, ahogy végre leülök és elengedem a tennivalókat. Most végre visszatértem az egészséges szokásaimhoz és így sokkal másabb minden. Vigyázzatok magatokra az ünnepi időszakban, mindannyian megérdemlünk egy kis pihenést és feltöltődést ❤️

9-10. kép: Az én megmentőm @beingfrenshe

        

        

Vélemény, hozzászólás?