2020.ápr.14. 15:24

Daily Mail botrányt keltő cikke

Ma hajnalban felkerült a Daily Mail oldalára egy cikk, melyben Ashley Tisdale és férje is érintettek. A koronavírus kapcsán merült fel a nevük és a képük (?), ami egy kicsit megbotránkoztatta az embereket és kedvencünket is. Lényegében azt közölte a firkász – másképp nem is lehetne nevezni -, hogy Ashley és Chris Húsvét vasárnap elmentek vásárolni. Ezzel amúgy nem is lenne gond, mert hát mire gondol mindenki: valószínűleg élelmiszerért mozdultak ki otthonról. Ám a Daily Mail itt csavart a dolgon, és már a címben is úgy hozta le, hogy „Ashley Tisdale farmert vásárolni ugrott ki koronavírus idején„. Kiegészítették még annyival, hogy Studio City-ben jártak, ahol egyébként is tombol a vírus, és mennyire képmutató, hogy azt hangoztatja, hogy maradjanak otthon az emberek.

A fent említett szennylaptól már megszokhattuk az ilyesfajta cikkeket, de ez túlment minden határon. A hírt képekkel igyekeztek alátámasztani, amivel még jobban leégették magukat. A paparazzik összetévesztettek egy random párt a French házaspárral! A hasonlóság megvan, a nő alacsony, haja is hasonló Ashley-éhez, a férfi pedig magas, mint Chris. De ha bárki rájuk néz, rögtön észreveszi, hogy nem ők láthatóak rajtuk. A legjobb a dologban, hogy nem frissítették a bejegyzésüket azóta sem, azaz ez az „apró baki” azóta is így van fent az oldalukon.

 
Ashley-hez is elért a hír, aki Instagram Sztorin keresztül reagált a dolgokra. Mélységesen fel van háborodva, és nagyon rosszul esik neki ez a feltételezés is, miszerint nem gondolkozik felelősségteljesen. Igenis komolyan veszi a vírust, csak élelmiszerért hagyja el otthonát, ezt igazolják a mostanában megjelent paparazzi képek is róla. Hozzátette, hogy sosem hordana „sublime” felsőt, mint a képen látható hölgy tette.

Eléggé szomorú, hogy manapság a firkászok mindent felhasználnak, csak hogy nézettséget generáljanak. Nem gondolnak bele abba, hogy ezzel a tévesztésükkel hány ember gondolhatja önző alaknak most Ashley-t és férjét, hogy képesek ilyenkor is farmert vásárolgatni. Az pedig a másik dolog, hogy valószínűleg online rendelne magának, mert amúgy sem szeret a nyilvánosság előtt boltokba járni.

Vélemény, hozzászólás?