2021.máj.20. 11:02

Vanessa Hudgens még nem találkozott Jupiterrel

Néhány napja Vanessa Hudgens részt vett online Mario Lopez és Scott Evans beszélgetős műsorában [videó], melyben többek között arról is szó esett, hogy találkozott-e már Ashley kislányával, Jupiterrel. A színésznő a következőket nyilatkozta:

Még nem találkoztam vele. Egy kicsit még várunk, egyrészt a Covid miatt is, másrészt pedig azért is, hogy legyen időm, ne kelljen elutaznom sehova és akkor mindenképp találkozni fogok Jupiterrel. De már nagyon izgatott vagyok miatta. Ashley azt mondta, hogy „Át kell jönnöd és énekelned kell neki, mert azt nagyon szereti … Amikor hason fekszik és valaki énekel, rúgkapálni kezd.” – Szóval, ha átmegyek, biztosan én leszek az a nagynéni, aki mindig énekelni fog neki – folytatta Vanessa.

Ashley és Vanessa egyébként hosszú kihagyás után legutóbb március elején találkoztak, akkor Ash fel is töltött egy közös képet az instagram fiókjára, melyhez az alábbiakat írta:

Eltelt 9 hónap, de sikerült egy biztonságos képet készítenünk, mielőtt a barátnőm újra elutazik. Szeretlek @vanessahudgens ❤️❤️

Vélemény, hozzászólás?