2021.máj.27. 08:33

Instagram posztok

Sziasztok. Ezúttal Ashley instagram feedjébe feltöltött képeivel jelentkezem, melyeket az elmúlt egy hétben osztott meg velünk.  Abszolút kedvencem az, amelyiken Jupitert láthatjuk egy rózsaszín, szív alakú napszemüvegben, ami már nagyon-nagyon régóta megvan kedvenc színésznőnknek.

1. kép – #TBT erre a csodás outfitre @sbjctjournal ✨

2., 3., 4. kép – A kezét tőlem örökölte 😂

5. kép – Kicsit ijesztő kimenni. Nagyon izgatott voltam múlthéten a barátaim születésnapi partija miatt, ahol újra találkozhattam azokkal az emberekkel, akiket szeretek és akiket már régen láttam, de hogy őszinte legyek, nagyon aggódtam. A gondolat, hogy elmegyek egy étterembe és sok emberrel találkozom, nagyon ijesztő volt, hiszen a terhességem alatt nagyon elszigetelődtem. Rájöttem, hogy mindenki akkor fog visszatérni a világba, ha már úgy érzi, hogy készen áll, és emlékeznünk kell arra, hogy meg kell adnunk egymásnak azt az időt és teret, amire szüksége van ahhoz, hogy jól érezze magát. Valaki más is érez úgy, mint én?

6. kép – Nem számít milyen mozgalmasak a napjaim, a meditációra mindig szakítok időt. Az a szép benne, hogy ha csak 5 percig csinálod, akkor is ugyanolyan hatásos és teljesen feltöltődsz. Te miért meditálsz? #WorldMeditationDay

   

1. kép – A vasárnapok a csaló étkezésekre valók, ezt mindenki tudja. 🍕🤤

2. kép – 🌷🌷🌷

Vélemény, hozzászólás?