2022.ápr.09. 17:52

Januári instagram posztok #1

Januárban Ashley elég aktív volt az instagram oldalán, rengeteg képet megosztott velünk, melyekből el is hoztam az első nagyobb adagot. A galériában megtekinthetitek ezeket a képeket nagyobb méretben is.

1. és 2. kép: Felfrissülve, újjászületve és felkészülve! 2022 jövünk!

3. kép: Az egyik újévi rituálém a régi energiák megtisztítása Palo Santo-val. Nem lehet elrontani, csak mondd ki, hogy mit szeretnél, majd sétálj körbe vele a szobában.
Palo Santo előnyei:
• megtisztít a negatív energiáktól
• az illata beindítja az agy szaglórendszerét, fokozza a relaxációt
• segít enyhíteni a stresszt és a fájdalmat. Antioxidánsokat és limonént tartalmaz, melyek gyulladásgátló hatással bírnak

4. kép: Aranyosak vagyunk 🥰

5. kép: Vasárnapi énidő

 

1. kép: Szeretem a pop színeket. És szeretem a jó foteleket is!

2. kép: Csak, hogy tudd, azért csípem ki magam a munkához, hogy fogadjam a hívásokat a saját nappalimban

3. kép: Amint tudjátok, nagyon óvatos voltam az elmúlt 2 évben – otthon maradtam, mindig maszkot viseltem és extra óvintézkedéseket tettem a kislányom miatt. Így, amikor karácsonykor elkaptam a Covidot, az érzelmeim elborítottak. Szerencsére felépültem, Chris és Jupiter nem kapták el a betegséget, és azt hiszem az egyik fő oka annak, hogy ennyire pozitív tudtam maradni a karantén alatt, azok a leckék, amelyeket a fizikai, érzelmi és mentális egészségemről tanultam. Ma a @frenshe-n megosztok 5 olyan dolgot, amelyekre a Covid megtanított, azért, hogy, ha bárki hasonló helyzetben van, megnyugvást találhasson. A szívem szakad meg azokért, akik elkapták ezt a vírust, akik életüket vesztették miatta és az egészségügyi dolgozókért is, akik továbbra is segítenek nekünk ebben az időszakban.

4. kép: Hétvégi kaland a nagymamával és a nagypapával Palm Springs-ben

Vélemény, hozzászólás?