2022.ápr.12. 07:09

Februári instagram posztok #2

Ma elhoztam a februári instagram posztok újabb adagját, melyeken többek között láthatunk képeket az unokahúgáról, Mikayla-ról, aki február 13-án töltötte be a 12. életévét, Ash pedig a közösségi felületén is felköszöntötte őt néhány régebbi fotóval és videóval. Ezek mellett persze Ashley a kislányáról, Jupiterről is osztott meg jó néhány képet, lessétek meg ti is őket a galériában teljes méretben.

1-4. kép: Hogy lehetsz máris 12?! Szeretlek Kayla, mindenki életét beragyogod és Jupiter is ugyanolyan megszállottan szeret téged, mint én! Boldog születésnapot neked te szép, okos, édes kislány ❤️

5. kép: A Valentin napom sokkal szebb lett ezzel a kis katicabogárral ❤️ 9 év az én örökkévaló valentinommal @cmfrench-el és most meg kell őt osztanom veled, de amúgy sem tenném másként!! (Juju egyértelműen téged követel ezen a képen, lol)

1. kép: A kedvenc énidő kombinációm: rozé és bőrápolás 💁‍♀️

2-4. kép: Valaki imád apával zongorázni ❤️

5. kép: Az elmúlt hét rendkívül mozgalmas volt, ami miatt elkezdtem stresszelni, ezért ezen a hétvégén emlékeztetem magam arra, hogy megengedhetem magamnak, hogy legyen egy lustább napom, hogy feltöltődjek. Emlékeztetőül magamnak és nektek is: PIHENÉS. Ez egy olyan dolog, amit a mai világban nagyon nehéz megtenni, de az agyunknak és a testünknek is szüksége van rá.

1. kép: Szállj be lúzer, megyünk növényeket vásárolni 🪴

2-4. kép: A hétvégék most még vidámabbak

Vélemény, hozzászólás?