2022.máj.08. 08:15

Áprilisi instagram posztok #2

Megérkeztem az áprilisban feltöltött instagram képek második adagjával. Az első 3 kép még a mexikói nyaralásuk idején készült, ezeket Ashley a hazaérkezésük után posztolta.

1-3. kép: Amikor hazafelé tartottam Cabo-ból, rájöttem, hogy egy fontos élettani leckéről szeretnék írni: hogy, ha a terveid szertefoszlanak, az hogyan lehet a mentális egészséged javára fordítani. Ahogy azt már tudjátok, Chris pakolás közben jött rá, hogy elvesztette az útlevelét, mielőtt elindultunk volna nyaralni (első alkalommal, lol) és, ha nincs útlevél = nincs nyaralás. Szóval emiatt teljesen csalódott lettem, elöntött a szorongás és a harag. Kénytelen voltam végiggondolni, hogy hogyan kezelhetném egészségesen a váratlan kudarcokat és az olyan dolgokat, amelyeket nem tudok befolyásolni. Ma megosztom veletek is a @frenshe-n, hogy én hogyan változtattam meg a gondolkodásmódomat – link a bemutatkozásban!

4. kép: Szánok egy pillanatot arra, hogy jelen legyek a testemben és kifejezzem a hálám erejét. ☀️ Nehéz volt az elmúlt évben megszeretnem a testemet, de NAGYON hálás vagyok mindazért, amit értem tett. Srácok, ti tudjátok, hogy a várandósságom óta rectus diastatis-om van (az egyenes hasizom rostjainak szétválása), ami befolyásolja az önbizalmamat, de a jóga, a pilates és az én #EmsculptNeo „edzéseim” segítettek, hogy jobban érezzem magam. Egészségesnek érzem magam és olyan módszereket találtam a testem megerősítésére, amelyek nem merítenek ki. Erről szól az egész.

1-4. kép: Köszönetnyilvánítás az anyaföldnek, amiért ápolt és fenntartott minket!! 🌎 Boldog Föld Napját! A @frenshe-n olyan egyszerű tippeket és non-toxikus termékajánlásokat osztunk meg, amelyek segítségével környezettudatosabban lehet élni. Lessétek meg 🌱

5. kép: Azt mondják az egyensúly a kulcs

Vélemény, hozzászólás?