2022.júl.16. 06:00

Az édesanyjával New York-ban

Ashley a közelgő Frenshe projektje miatt a hét elején New York-ba utazott az édesanyjával, ahol a paparazzik két alkalommal is lencsevégre kapták őket hétfőn, július 11-én. Kedvencünk egy világosszürke Balenciaga inget, egy bővebb szabású farmert és egy fekete, hegyes orrú bőrcsizmát viselt, ami igazán jól állt neki. A lesifotókon kívül még néhány instagram sztoriba feltöltött képet is elhoztam nektek, amelyeket az utazását követően osztott meg velünk.

Paparazzi képek > 2022 > Az édesanyjával New York utcáin [július 11.]

Paparazzi képek > 2022 > Az édesanyjával New York utcáin sétálva [július 11.]

1. kép: Srácok, a @beingfrenshe 8 napon belül debütál. Úton vagyok New York-ba egy sajtótájékoztatóra és ez olyan hihetetlen érzés. Valami, amibe az elmúlt két évben szó szerint minden energiámat és a szívemet is beletettem, végre megjelenik. Alapítónak lenni egy teljes munkaidős állás, ami rengeteg munkával jár, hiszen figyelni kell a részletekre, ha valami nem jó, akkor újrakezdeni és ez sokszor nagyon stresszes és időigényes. Megígértem magamnak, hogy ha ismét termékeket dobok a piacra, akkor az olyan lesz, aminek van értelme. És most nagyon büszke vagyok arra, amit létrehoztunk. Van egy teljes csapatom, akikkel életre tudtuk kelteni az elképzeléseimet és alig várom, hogy ezt veletek is megoszthassam. A @frenshe közössége nélkül nem ment volna. Srácok, ti inspiráltok engem minden egyes nap.

2. kép: És ő az új útitársam, amikor Juju nincs velem. Neki van ebből 5 db is, így tudom, hogy nem fogja ezt hiányolni, de az én szívemet boldoggá teszi.

Vélemény, hozzászólás?