2022.júl.19. 07:42

Being Frenshe – a hivatalos megjelenés előtti képek

Ashley az elmúlt két évben nagyon sokat dolgozott valamin, amit egészen néhány héttel ezelőttig igen jól titkolt a követői előtt. Június végén aztán instagram fiókján bejelentette, hogy hamarosan érkezik valami és az a valami, mint kiderült, a Being Frenshe, ami egy Ashley által létrehozott tisztálkodó és testápoló termékcsalád. A termékek tegnap, azaz július 18-án kerültek be a Target polcaira, melyekről majd egy következő bejegyzésben fogok bővebben írni, addig is elhoztam azokat a képeket, amelyeket még a Being Frenshe hivatalos megjelenése előtt töltött fel kedvencünk az instagram fiókjára.

1-5. kép: Még mindig hatással van rám a csodálatos tegnapi nap. A @beingfrenshe-ről szólt az elmúlt két évem, amin leginkább otthonról vagy a zoomon dolgoztam a csapatommal, de a tegnapi nap a közösségé volt. Az ókori Aire fürdő mindig is a kedvencem volt New York City-ben, hiszen ez a béke oázisa és miközben pihentünk, bemutathattuk a termékeket a barátainknak és a sajtónak. Amikor láttam, hogy mindenki kipróbálja ezeket a termékeket és elmesélik, hogy melyik a kedvenc illatuk, az számomra felbecsülhetetlen érzés volt. Alig várom, hogy mindenkivel megoszthassam hétfőn a Being Frenshe-t. Egy pillanat, ami neked jár.

1-3. kép: Végre fény derült a titokra!!! A @beingfrenshe-t kizárólag a @target-ben vásárolhatod meg 18-ától. A wellness rituálékat szerettem volna egyszerűvé és hozzáférhetővé tenni, hiszen a @frenshe-nél mindig is az volt a nézőpontunk, hogy a test és lélek harmóniája mindenkinek jár – és pontosan erről szól ez az új termékcsalád!

1-3. kép: Minden a részletekben rejlik @beingfrenshe

Vélemény, hozzászólás?