2022.nov.11. 09:14

Novemberi paparazzi képek #1 – Távozás a Target-ből

Meg is kaptuk az első adag paparazzi képeket ebből a hónapból, amelyek még november 6-án készültek, akkor amikor Ashley távozott egy Los Felizben található Target üzletből. A galériában összesen 8 db képet tekinthettek meg erről.

        

Ashley megosztott egy videót az instagramján, amit még aznap készített az üzletben. A videóból kiderült, hogy akkor kedvencünk a karácsonyi ajándékok egy részét szerezte be a Target-ben. A videó végén feltette azt a kérdést, hogy mi hogyan szeretjük beszerezni az ajándékokat? Inkább online rendelünk vagy elmegyünk az üzletbe és ott vesszük meg? Ő az utóbbit preferálja, hiszen imádja az évnek ezt az időszakát és nagyon szeret ilyenkor nézelődni, mivel nagyon sok klassz dolgot árulnak az üzletekben. A videóhoz az alábbiakat fűzte hozzá:

Totálisan készen állok az ünnepi időszakra, különösen arra, hogy ajándékokat vásároljak a szeretteimnek (pszt, ne mondjátok el nekik!). Én, mint az ajándékvásárlások királynője, tisztában vagyok azzal, hogy ajándékokat vásárolni nagyon stresszes lehet, de a @Target az a hely, ahol minden olyan dolgot be tudok szerezni, amire szükségem van. Ti hogy szerettek az ünnepekre vásárolni, online vagy az üzletben? #TargetPartner

Vélemény, hozzászólás?