2022.nov.19. 08:27

SHEGLAM’S Glam House Pop-Up

Sziasztok! Általában előre szoktam dolgozni, hogy minden napra legyen valami friss, csak sajnos az elmúlt napokban nem volt rá időm, így egy kicsit lemaradtam (ismét). Most viszont újra itt vagyok és nagyon szuper képekkel érkeztem, ugyanis november 10-én este Ashley ismét részt vett egy eseményen, méghozzá a SHEGLAM Glam House Pop-Up-ján, amit Nyugat-Hollywoodban tartottak. A SHEGLAM egyébként prémium minőségű sminktermékek forgalmazásával foglalkozik, melyek megfizethető áron érhetőek el, kedvencünknek pedig biztosan nagy öröm volt, hogy részt vehetett rajta, hiszen régebben neki is volt saját sminkmárkája, az Illuminate by Ashley Tisdale.

        

Másnap Ashley az instagram történetében is közzé tett egy képet, illetve hoztam egy olyat is, amit a 1,5 millió követővel rendelkező Candy Lover töltött fel az instagramjára, melyekhez az alábbiakat fűzte:

2. kép – Candy Lover: El sem hiszem, hogy találkoztam @ashleytisdale-el! Annyira lenyűgöző! És nagyon kedves! Köszönöm @sheglam_official a meghívást #sheglam #candylover89 #ashleytisdale

        

Vélemény, hozzászólás?