2022.ápr.22. 07:12

Jupiter 1 éves lett!

2021. március 23-án hozta világra Ashley a kislányát, Jupitert, azóta pedig máris eltelt egy év és most az első születésnapját ünnepelhették. Mivel a 23-a hétköznapra esett, ezért aznap csak egy kisebb ünneplést tartottak, viszont a hétvégén hatalmas szülinapi partit rendeztek a kis Juju-nak, melyre a családtagok mellett rengeteg barátjuk is meghívást kapott. Első körben nézzük Ashley milyen képeket posztolt a kislánya születésnapja alkalmából az instagramjára:

1-8. kép: Jupiter, 1 éves lettél!!! El sem hiszem ❤️😭 te vagy a legcsodálatosabb dolog, ami velem és az apukáddal történt. Te vagy minden, amiről valaha is álmodtam és még annál is több. Remélem tudod, hogy milyen hihetetlenül szerethető és különleges vagy.

 

Ashley férje, Chris is megosztott jó néhány képet az istagramján a kislánya születésnapja alkalmából.

1. kép: Ez az őrülten szép, hihetetlenül erős, inspiráló nő – egy évvel ezelőtt. Wow.

2-8. kép: Boldog születésnapot kis szerelmem 💖 Hihetetlen, hogy ez a csodálatos kislány ma már egy éves!! Úgy felvillanyozta az életemet, ahogy korábban el sem tudtam képzelni és már soha nem is leszek a régi. Szeretlek Juju.

 

Most pedig érkezzenek azok a képek, melyek a hétvégi születésnapi partin készültek. Egyébként ezeket a képeket is Ashley töltötte fel az instagramjára, melyekhez ezt írta:

Ez Jupiter világa és mi csak mindannyian benne élünk 🪐 Még mindig alig hiszem el, hogy a kisbabám ezen a héten lett egy éves!!! Mindent megtettünk annak érdekében, hogy megünnepelhessük a kedvenc kislányomat ❤

Vélemény, hozzászólás?